نکات مهم انجام پروسه لیفت لثه

خب فرض کنید شما قصد دارید برای لیفت لثه به یک متخصص دندانپزشک مراجعه کنید. جلسه اول مشخصا یک جلسه ارزیابی خواهد بود. در این جلسه دندانپزشک به طور کامل و دقیق دندان ها و لثه های شما را چک و ارزیابی می‌کند.
جلسه بعدی (یا شاید هم در همان جلسه) دندانپزشک متخصص اقدام به لیف لثه خواهد کرد. دردی متوجه شما نخواهد شد. زیرا از بیحسی موضعی برای شما استفاده میشود. به محض اینکه بیحسی موضعی تاثیر کرد دندانپزشک کار خودش را آغار خواهد کرد .
دندانپزشک برای انجام لیفت لثه از دو روش زیر استفاده میکند:
تیغ جراحی دندانپزشکی
لیزر
هرچند که هدف از انجام هر دو نوع روش لیفتینگ، بالا کشیدن و تغییر دادن موقعیت لثه است. اما بیشتر دندانپزشکان ترجیح می دهند از روش لیرزی برای لیفتینگ لثه استفاده کنند.

پس از لیفتینگ لثه

پس از هر دو روش لیفتینگ، می‌توانید خیلی زود به زندگی روزمره خود بازگردید و به خوردن و آشامیدن بپردازید. در روش لیزری به خاطر ماهیت متد، لثه ها و بافت نرم دهان ممکن است کمی دچار تورم شود و احساس دردی خفیف نیز کاملا طبیعی است.
بخاطر اینکه حساسیت لثه ادامه نداشته باشد و پس از چند روز فروکش کند، از مصرف برخی غذاهای سفت و سخت خودداری کنید. پس از رفع درد و حساسیت هر چیزی خواستید بخورید.

این عمل برای چه کسی مناسب نیست؟

هرچند که این عمل میتواند موضعیت خط لثه در طرح لبخند را اصلاح کنید، ولی باید بدانید هر کسی هم نمیتواند این عمل را انجام دهد. انجام چنین پروسه درمانی نیازمند داشتن حداقل شرایط مورد نیاز است.
بیایید با یک مثال این بخش را توضیح دهیم. فرض کنید که خط لثه شما پایین است و وقتی لبخند می‌زنید لثه‌ها بیشتر از دندان به چشم می‌آیند. از طرفی طول دندان های شما زیاد نیست و ریشه آن ها نیز ضعیف است. در حالت کنونی هر چند که خط پایین لثه به ضرر شما است. اما نباید فراموش کنید که اگر لثه ها بالا بروند، دندان های شما مثل سابق از حمایت لثه ها برخوردار نیستند.
اگر در این صورت لیفتینگ لثه انجام دهید ممکن است دچار مشکلات زیر شوید:
لق شدن
عفونت
و افتادن دندان ها
نفوذ مواد غذایی و باکتری ها با بافت لثه
و …

چاپ   ایمیل