چه کسانی می توانند و چه کسانی نمیتوانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

چه کسانی می توانند و چه کسانی نمیتوانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

چه کسانی می توانند و چه کسانی نمیتوانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

از آنجایی که ایمپلنت دندان یکی از موفق ترین روشهای دندانپزشکی موجود با موفقیت نود تا نودوپنج درصد است بسیاری از بیماران این درمان را یک سرمایه گذاری ارزشمند می دانند .اگر شما علاقه مند به جایگزینی دندان یا دندان های از دست رفته هستید ، ایمپلنت ممکن است (در صورتی که محدودیت های درمان ایمپلنت را نداشته باشید) بهترین گزینه ای برای شما خواهد بود. بیشتر افراد داوطلب برای ایمپلنت دندان هستند. بهترین راه برای تعیین اینکه آیا شما کاندیدای ایمپلنت هستید یا نه ، مراجعه به یک دندانپزشک متخصص ایمپلنت است. به احتمال زیاد ، داندانپزشک برای تعیین اینکه آیا ایمپلنت بهترین راه حل برای شماست یا نه، به دنبال معیارهای زیر و همچنین مکان دندان از دست رفته شما می گردد.

یک فرد مناسب برای ایمپلنت دندان باید موارد زیر را داشته باشد:

سلامتی جسمی مطلوب: از آنجا که ایمپلنت نیاز به یک عمل جراحی دارد ، مهم است که شما از سلامت خوبی برخوردار باشید. بیمارانی که سیگار می کشند ، مشروبات الکلی می نوشند و یا مبتلا به دیابت هستند ، معمولاً در درمان ایمپلنت دندان میزان موفقیت پایین تری دارند زیرا این شرایط می توانند سلامت دهان را پایین بیاورند ، که این امر تاثیرات مخربی در روند درمان میگذارد

لثه های سالم: داشتن لثه های سالم برای حمایت از ایمپلنت دندان امری واجب و ضروری است زیرا که موفقیت این روش با سلامت استخوان فک رابطه مستقیم دارد. بیماران با ریسک بالای بیماری لثه غالباً نارسایی ایمپلنت دندان را تجربه می کنند . گاها پس زدن و جواب ندادن ایمپلنت دندانی را به همراه دارند.

 

استخوان کافی برای اتصال و باقی ماندن ایمپلنت در فک بیمار: برخی از افرادی که استخوان فک خود را از دست داده اند نیز می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند ، اما ابتدا استخوان آنها باید با استفاده از روشهای ویژه مانند پیوند استخوان بازسازی شود. از آنجا که ایمپلنت های دندانی با استخوان فک چفت می شوند ، چگالی و کیفیت کافی استخوان یک امر حیاطی در این روند درمان میباشد.

تعهد به مراقبت بسیار مناسب از دندانهای ایمپلنت شده و لثه های اطراف آن: ایمپلنت دندان نیاز به بهداشت عالی دندان دارد. تعهد به مسواک زدن و نخ دندان روزانه ، همراه با بازدیدهای دوره ای از دندانپزشک امری بسیار مهم در این روش درمانی میباشد. به خاطر داشته باشید که این عادت های بهداشتی در حفظ سلامت و استحکام دندان های طبیعی شما نیز بسیار مهم است. طول عمر ایمپلنت دندان در صورت مراقبت صحیح و منظم از آن می تواند به جای پانزده تا بییست سال به صورت دائمی باشد.

 

یک فرد نامناسب برای ایمپلنت :

  • جوانانی که رشد فک استخوان آنها متوقف نشده است نمی توانند ایمپلنت کنند. سن مناسب ایمپلنت دندان پس از اتمام رشد کامل فک استخوانی است که در دختران و پسران متفاوت می باشد. بیشتر افراد تا اوایل دهه 20 از عمرشان ، استخوان فک شان بطور کامل رشد می کند. به همین دلیل این روند درمان مناسب کودکان نمیباشد زیرا استخوانهای آنها به اندازه کافی رشد نکرده است، در برخی مواقع برای بیمارانی که پشتیبانی استخوانی کافی ندارند پیوند استخوان یا مینی ایمپلنت در نظر گرفته می شود. بطور کلی سنین پایین برای درمان هایی مانند ایمپلنت دندان و لمینت دندان مناسب نمی باشد. درمان هایی مانند ارتودنسی و کامپوزیت دندان می تواند به توصیه پزشک در سنین پایین انجام شود.
  • خانم های حامله و خانوم هایی که در دوران شیر دهی میباشند
  • اعتیاد به دخانیات - سیگار کشیدن مانع بهبودی دهان پس از ایمپلنت دندان می شود. همچنین می تواند احتمال شکست درمان را افزایش دهد.
  • افرادی که مشروبات الکلی و یا مواد مخدر اعتباد دارند
  • کسانی که بهداشت دهان و دندان رارعایت نمی کنند و مراقبت لازم را ندارند
  • کسانی که از به هم چسبیدگی دندان ها رنج میبرند و یا فک کوچکی دارند

حتی اگر یکی از این شرایط بالا را داشته باشید هنوز هم ممکن است کاندیدای خوبی برای ایمپلنت باشید ، بستگی به میزان و شدت شرایط دارد.

پس با ما با مقالات در سایت ما همراه باشید

 


چاپ   ایمیل